Multegra Systeembeheer

Onze dienstverlening bestaat uit het leveren, installeren en onderhouden van uw automatiseringssysteem. Door onze ervaring met alle soorten bedrijven in het MKB kunnen wij u de meest ideale oplossing bieden en weten wij wat nodig is om het netwerk van uw organisatie draaiend te houden. Zo zorgen wij voor de werkplekken inclusief bedrijfsapplicaties en de daarbij behorende infrastructuur zoals servers, printers, netwerken etc. Onze medewerkers beschikken over een schat aan actuele kennis en relevante ervaring op het gebied van netwerken gebaseerd op Microsoft software Dit werd in 2007 bevestigd doordat Multegra Automatisering bv de status “Microsoft Small Business Specialist” verkreeg. Ook onze medewerkers zijn Microsoft gecertificeerd.

Beheer op afstand en op locatie

Het plegen van onderhoud en het oplossingen van storingen doen wij zoveel mogelijk op afstand waardoor wij in reistijd besparen en u sneller van dienst kunnen zijn. Voor zaken die ter plaatse uitgevoerd moeten worden komen we bij u langs.

Hulp op afstand

Zijn er vragen die we telefonisch niet kunnen oplossen, dan maken we gebruik van een programma waarbij we de besturing van uw computer over kunnen nemen.

Monitoring

Door uw systeem 24/7 actief te monitoren verzorgen wij het preventieve onderhoud en netwerkbeheer van uw ICT-infrastructuur. Om downtime terug te brengen tot een absoluut minimum. Een mogelijke dreiging of storing kunnen wij zo proactief oplossen. Via speciale software houden wij continu een vinger aan de pols: de 'thermometer' van uw systeem.

Back-up oplossingen

Het is van groot belang uw bedrijfskritische gegevens te beschermen. Het back-uppen van uw gegevens wordt vaak vergeten. Wij verzorgen online back-up en back-up naar een harde schijf.

Virtualisatie met Microsoft Hyper-V

Wij maken gebruik van de Microsft Hyper-V rol om server hardware efficiënter en effectiever te gebruiken. Microsoft Hyper-V is bedoeld als een betrouwbare en geoptimaliseerde virtualisatieoplossing om het servergebruik te verbeteren en kosten te verlagen.

Thuis werken / werken op afstand

Uw netwerk wordt zodanig ingericht zodat u op een eenvoudige en veilige manier toegang heeft tot uw bedrijfsgegevens zoals e-mail en documenten. Denk aan e-mail op uw mobiel of het inloggen op uw werkplek van buitenaf.

© 2021 Multegra Automatisering B.V. • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk