Over Multegra Automatisering

Multegra is gespecialiseerd in automatisering van administratieve en logistieke processen in het midden- en kleinbedrijf. Dat doen we al vanaf midden jaren negentig.

Multegra is ontstaan vanuit de automatiseringsafdeling van Van Wezel Accountants te Rijnsburg, een middelgroot zelfstandig accountantskantoor. In de loop van 1998 is het idee opgevat om deze werkzaamheden die al geruime tijd voor klanten beschikbaar waren geheel te verzelfstandigen en een puur professioneel innerlijk en uiterlijk te geven, hetgeen geresulteerd heeft in de oprichting van Multegra Automatisering B.V. Een automatiseringsbedrijf dat beschikt over accountants-know-how.

Multegra heeft al jaren de status "Microsoft Small Business Specialist"

Activiteiten

Multegra adviseert, installeert en implementeert niet alleen hard- en software, maar zorgt ook voor trainingen, ondersteuning en systeembeheer. Zij vertaalt de wensen van haar relaties in flexibele en gebruikersvriendelijke oplossingen. De kern van de door Multegra gevoerde applicatiesoftware wordt gevormd door Qlik BI Software, King Business Software en UNIT4 Multivers als administratieve en logistieke software en Microsoft Office en Office365 kantoor software.
De hardware die geleverd wordt is van de bekende merken zoals Hewlett Packard (HP), Zyxel, Netgear en APC.

Of het nou om een netwerk gaat of om administratieve software, Multegra adviseert en begeleidt u bij het maken van de juiste keuze, die niet alleen op papier maar ook in de praktijk werken.

Doelgroep

De combinatie van het vakgebied van de accountant en dat van de automatiseerder maakt Multegra Automatisering niet alleen vrij uniek maar ook waardevol en aantrekkelijk bij het aanbieden van diensten aan haar cliënten.
De doelgroep bestaat dan ook grotendeels uit cliënten die opereren in het midden- en kleinbedrijf en behoefte hebben aan de kracht van deze combinatie.

© 2021 Multegra Automatisering B.V. • Webontwikkeling: Webdesign Katwijk