Wij zijn Multegra Automatisering

Multegra is ontstaan uit de automatiseringsafdeling van een accountantskantoor en werkt nauw samen met diverse accountants- en administratiekantoren.

De combinatie van het vakgebied van de accountant en dat van de automatiseerder maakt Multegra Automatisering niet alleen vrij uniek maar ook waardevol en aantrekkelijk bij het aanbieden van diensten aan haar cliënten.

De doelgroep bestaat dan ook grotendeels uit cliënten die opereren in het midden- en kleinbedrijf en behoefte hebben aan de kracht van deze combinatie.

Korte lijntjes

Multegra werkt in kleine teams waardoor de lijnen kort blijven. Onze specialisten zijn 100% toegewijd aan het verlenen van uitmuntend support!

Zijn er vragen die we telefonisch niet kunnen oplossen, dan maken we gebruik van Teamviewer waarmee we de besturing van uw computer over kunnen nemen.

Technologie die bij u past

Geen enkel bedrijf is gelijk. Daarom bieden wij objectief advies over oplossingen die het best bij u passen.

Of het nou om een netwerk gaat of om administratieve software, Multegra adviseert en begeleidt u bij het maken van de juiste keuze, die niet alleen op papier maar ook in de praktijk werken.

Team

Pim van der Kolk

Business Intelligence

Joost de Wolf

Business Intelligence

Michel van Wezel

Automatisering

Pieter Schaddé van Dooren

Automatisering

Kees van Duijn

Automatisering

Marjolein van der Plas

Administratie

Nieuwsgierig geworden?

Wij vertellen u graag hoe we u kunnen helpen om meer grip te krijgen op uw bedrijfsprocessen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.